Hit által Missziói nap a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerületben

Győr – Missziói napot tartanak a Nyugati (Dunántúli) Egyházkerületben 2018. május 26-án. A helyszín a győri Insula Lutherana (Győr, Petőfi tér 2.). Részletek a mellékletben. Jelentkezés a képre kattintva!

Részletek

Pedagógustréninget tartottak Bobán

Keresztyén házban dolgozom – ezt a címet viselte az a tréning, melyet a Reményik Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Művészeti Iskola bobai tagintézményének pedagógusai számára tartottak 2018 áprilisában.

Részletek

Itt vannak a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület régi–új esperesei és egyházmegyei felügyelői

A Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerületben megvannak az esperesi, illetve egyházmegyei felügyelőválasztás eredményei. Íme a lista.

Részletek

Közösségi teret is kialakítanának a nyertes pályázatból Pápán

Megközelítőleg 50 millió forintos támogatásban részesülnek a pápai evangélikusok. Az összegből közösségeiket fejlesztik, változatos programokat szerveznek.

Részletek

Iszlám és kereszténység: a szélsőségesek jelentik a veszélyt


Pápa – Fischl Vilmos evangélikus lelkész, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának főtitkára tartott előadást a Gyurátz Ferenc Gondolkodó Kör vendégeként hétfőn az evangélikus látogatóközpontban.

Részletek

Tárd ki a szíved!

Harka – A családok éve apropóján a Győr-Moson-Sopron megyei Harka karitászcsoportja immár második alkalommal rendezte meg mintegy nyolcszáz résztvevővel a „Tárd ki a szíved! – Tavaszváró délután” elnevezésű programot a harkai és környékbeli családoknak április 14-én.

Részletek